guest post- sharon gur- 8 days of miracles

frittelle

סופגניות תפוחי עץ, שרון גור

apple donuts by sharon gur

אחרי הצ'ורוס המופלאים

מהפוסט של אידית….

פשוט הייתי חייבת להישאר במטבח

גם למתכון הבא

של שרון גור המקסימה

מ- pasta every day

שהתארחה אצלי גם בחנוכה שעבר.

אחרי שתכינו את הסופגניות שלה,

תציצו בבלוג שלה או בדף הפייסבוק

ותראו שהמתכונים והתמונות הנפלאות

שהיא מצלמת הופכים

כל יום ליום של חג!

{חיוך}

תודה שרוני!

after the fantastic churros

….in idit's post

I just had to stay in the kitchen

for this next recipe

given by the lovely sharon gur

from pasta every day

.who was a guest here last Hanukkah, too

after you'll make her donuts

be sure to check out her blog or Facebook page

and you'll see her wonderful recipes and pictures

will make any day

!into a holiday

{Smile}

!thank you sharoni

*   *   *

כמה כיף להתארח שוב

אצל שרוני המקסימה

{חיוך}

אם אתם מרגישים שבחג הזה

לא אכלתם מספיק מטוגן

הנה מתכון לסופגניות תפוחי עץ:

how fun to be hosted again

by lovely sharoni

{Smile}

incase you feel you did'nt eat

enough fried food this holiday

:here is a recipe for yummy apple donuts

מצרכים:

100 גרם קמח

100 מ"ל חלב

קמצוץ מלח

1 ביצה

1 כפית שטוחה אבקת אפייה

1 כף סוכר

2-3 תפוחים

מיץ מלימון אחד

חצי כוס סוכר

2 כפיות קינמון

:Ingredients

flour- 100 grams

milk- 100 ml

Pinch of salt

1 egg

baking powder- 1 level teaspoon

sugar- 1 tablespoon

2-3 apples

Juice of one lemon

sugar- 1/2 cup

cinnamon- 2 teaspoons

appleF

הכנה:

טורפים בקערה חלב וחלמון, מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח עד לקבלת בלילה אחידה.

מקציפים את החלבון יחד עם כף סוכר לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתוך הבלילה.

מקלפים את התפוחים, פורסים לפרוסות דקות וקורצים עיגול באמצע.

טובלים את הפרוסות במיץ לימון ומניחים להתייבש.

מחממים שמן במחבת.

מכסים את פרוסות התפוחים בתערובת של סוכר וקינמון,

טובלים בבלילה ומעבירים מיד לטיגון.

2-3 דקות מכל צד עד השחמה.

:the making

.beat milk and egg yolk in a bowl, add flour, baking powder and salt until smooth mixture

.beat the egg whites with a tablespoon of sugar until they foam and fold gently into the mixture

.peel the apples, cut into thin slices and cut a circle in the middle

ץdip the slices in lemon juice and leave to dry

.heat oil in a pan

,cover the sliced ​​apples with sugar and cinnamon

.dip in the mixture and fry immediately

.it should take 2-3 minutes on each side until brown

frittelle2

המשך שבוע נעים

של ניסים ויצירה

וחג שמח

שרון

8ימיניסים

have a lovely week

of miracles and creation

happy holidays

sharon

8daysofmiracles

blog icon

10 תגובות

מתויק תחת חגים, מה קורה במטבח

10 תגובות ל-“guest post- sharon gur- 8 days of miracles

  1. אוי ואבוי זה נראה טעים ברמות קשות! עכשיו ידגדגו לי האצבעות שאני יכין…

  2. מדליק! זו היתה הבחירה הראשונה שלי לפוסט חנוכה ואז החלטתי על הצ'ורוס🙂 great mind… etc. אצלנו קוראים לזה תפוח בחלוק

  3. פינגבק: Chanukkah 2012 « Pasta every day

  4. פינגבק: 8 ימים של ניסים- באנו חושך לגרש | gonna be 40

  5. פינגבק: Chanukkah 2012 | pastaeveryday

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s